Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις για την εορτή του Αγίου Αθανασίου Μεσονησίου (VIDEO)

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι διήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Δρυάδες» για την εορτή του Αγίου Αθανασίου στο Μεσονήσι, στις 1 και 2 Μαϊου 2014.
 
Την Πέμπτη το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε Εσπερινός στην εκκλησία του Αγ. Αθανασίου όπου μίλησε  ο Αγιορείτης Γέροντας Νεκτάριος της σκήτης του Αγ. Παντελεήμονος του Αγίου Όρους. Ο Γέροντας μετέφερε μαζί του τη θαυματουργή εικόνα της Οσίας Ματρώνας της Ρωσίδας της αόμματης , που συνεορτάζουν την ίδια ημέρα με τον Άγιο Αθανάσιο. 
 
Αμέσως μετά τον εσπερινό, στην αίθουσα του κατηχητικού πραγματοποιήθηκε Θεατρική παράσταση με θέμα τη ζωή του Αγίου Αθανασίου. Ακολούθησε Βράβευση των αριστευσάντων μαθητών (Γυμνασίου –Λυκείου) και επιτυχόντων μαθητών σε Α.Ε.Ι & Τ.Ε.Ι  κατά το σχολικό έτος 2012-13 και η εκδήλωση έκλεισε με μια μικρή δεξίωση με εδέσματα από τις κυρίες του χωριού.
Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε  Θ. Λειτουργία στον Ι.Ν Αγ. Αθανασίου, όπου μίλησε ο Αγιορείτης Γέροντας Νεκτάριος της σκήτης του Αγ. Παντελεήμονος του Αγίου Όρους, με θέμα:  «Θαυμαστά γεγονότα από τον βίο του Μεγάλου Αγίου Αθανασίου» 







ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 
ΣΤΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟ (1/5/2014)